Tidsbestilling
Tidsbestilling kan ske via selvbetjeningen, eller ved telefonisk kontakt.

Klinikken har Tid Samme Dag tidsbestilling for at sikre dig kortest mulig ventetid. -
Vi skelner ikke mellem akut eller mere langvarigt. Du får en tid, den dag du kontakter os pr. telefon mellem 8-9 eller booker en tid via patientportalen (kan bookes fra midnat frem til 7.45 den dag du ønsker en tid. Til gengæld giver vi ikke tider længere frem i kalenderen.
Tiderne er af 10 minutters varighed. Der kan ikke bookes to tider i forlængelse af hinanden. Afhængig af hvad du bestiller tid til kan du opleve at tiden ændres til en anden behandler, fx. ved ondt i halsen kommer du til sygeplejersken. 

 

Vi tilbyder videokonsultation via "Min Læge" appen. Ring til os mellem 8-9 og aftal tid til videokonsultation samme dag.

TID SAMME DAG er til alle henvendelser. Eneste undtagelser er:
Børneundersøgelser
Graviditetsundersøgelser
Længere attester
Samtaleforløb
Spiraloplægning
Årlig kontrol af kroniske sygdomme (fx diabetes, KOL, hjertesygdom)
Tolkesamtaler

Tider hos sygeplejersken kan bestilles som Tid Samme Dag via aftalebogen.dk eller bookes som planlagt tid, her skal du ringe til klinikken i vores telefontid. 

Hvis du er i tvivl så ring og spørg os.

OBS! KØREKORTATTEST: Hvis du bruger briller/kontaktlinser, skal du huske at medbringe dem, og for linsernes vedkommende skal du have mulighed for at kunne tage dem ud. Der skal laves synsundersøgelse både med og uden “korrektion”.

 

Telefonen er åben for tidsbestilling:
Tid samme dag:
Mandag-fredag 8.00-9.00

Øvrige tidsbestillinger:
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 9.00 – 11.30.
Onsdag: 14.00-16.00